Gerdien Griffioen

Beplanting

IMG_0081klein

IMG_0121klein

IMG_0301klein

Planten vormen het hart van de tuin. Met mijn plantenkeuze creëer ik een natuurlijke sfeer. Daarbij maak ik gebruik van zowel wilde als gecultiveerde soorten. In een beplantingsplan maak ik een gedetailleerde uitwerking van uw wensen op het gebied van beplanting. U krijgt een plattegrond met daarop de plantenverdeling en soortensamenstelling. Daarnaast krijgt u digitale fotomapjes van de bloeiende planten in de verschillende seizoenen. Ik kan ook zorgen voor de levering van de beplanting.

Het uitzetten van de beplanting nadat de tuin is aangelegd is een secuur werkje. Het plan van de plattegrond komt op dat moment tot leven en bij het plaatsen van de planten komt het aan op de juiste vormgeving. Graag voer ik met u de beplanting uit.

Onderdeel van het beplantingsplan is een onderhoudsadvies. Ik kom na 6 – 8 weken bij u langs en bespreek het onderhoud met u. We werken een uur samen in de tuin aan het onderhoud.
Wilt u de tuin laten onderhouden? Ik kan in overleg met u het onderhoud op me nemen of zorgen voor deskundige hoveniers.

Geïnspireerd geraakt? Ga naar het contactformulier

IMG_0687klein