Gerdien Griffioen

Tuinontwerp

img_1337bp1050489

Heeft u een verhuizing achter de rug en is het tijd om van de tuin net zo’n fijne plek te maken als uw nieuwe huis? Of wilt u na jaren  uw tuin eens een nieuw karakter geven dat beter bij uw huidige manier van leven aansluit?
Dan is het misschien tijd voor een grondige herinrichting of een geheel nieuw ontwerp van uw tuin.

Ik kan een nieuwe tuin ontwerpen of de herinrichting uitwerken. Ook als u slechts een wat rustiger tuin wilt, waar u met minder onderhoud kunt genieten van het groen.

Het gaat om uw wens
Het is belangrijk dat uw tuin de sfeer heeft waar u zich prettig bij voelt. Een tuin die past bij uw huis, smaak en gebruikswensen. Het ontwerp is de basis. Met een uitgekiende vormgeving laat ik de ruimte het best tot zijn recht komen en wordt uw tuin de plek waar u geniet van de ruimte en de planten. De vormgeving kan strak of organisch zijn, gecombineerd met uitbundige beplanting ontstaat het natuurlijke effect dat zorgt voor de beleving die u zoekt.

Kinderen
Als u kinderen heeft, is het fijn als zij ook  van de tuin kunnen genieten. Verstoppertje spelen, een hut bouwen, lekker klimmen of kliederen in de zandbak; kinderen gaan anders met een tuin om dan u zelf. In het ontwerp voor uw tuin kan ik allerlei elementen verwerken die de tuin voor het hele gezin leefbaar maken. Denkt u bijvoorbeeld aan verstopplekjes, klimbomen, plekken om met water en zand te spelen en belangrijk: beplanting die niet giftig is.

Lees hier over mijn visie en werkwijze voor alvast een beeld van het proces van uw wens tot uw tuin.

U kunt ook direct contact opnemen.

 

vijver met stapemuur